Even voorstellen…

Orangetube®

Welkom in de wereld van Orangetube®, waar we een nieuwe wind willen laten waaien in de wereld van narrowcasting! Laten we eens een kijkje nemen achter de schermen van start-up Orangetube® en ontdekken waarom we hier zo enthousiast over zijn.

De geboorte van Orangetube®: 2022

Als enthousiaste ondernemers merkten we al snel dat de bestaande narrowcasting-oplossingen niet altijd voldeden aan de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

We zagen ruimte voor verbetering. Bestaande oplossingen zijn vaak complex en gebruiksonvriendelijk. Bovendien vonden we het lastig om de kosten en prijzen van narrowcasting-oplossingen te doorgronden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: we wilden narrowcasting toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht de grootte van de onderneming.

De Missie van Orangetube®

Dit bracht ons tot de missie van Orangetube®: 

Het leveren van een gebruiksvriendelijke, transparante en betaalbare narrowcasting-oplossing die voldoet aan de behoeften van ondernemers of gebruikers zoals jij. 

Orangetube® heeft als doel narrowcasting eenvoudig en begrijpelijk te maken, zonder gedoe of verborgen kosten. We willen dat je gemakkelijk je boodschap kunt overbrengen aan je doelgroep.

Samen verder

Bij Orangetube® geloven we in vooruitgang en groei. We blijven onze oplossing verbeteren en voegen nieuwe functies toe om ervoor te zorgen dat jij het meeste uit je narrowcasting kunt halen.

In de volgende hoofdstukken gaan we dieper in op hoe Orangetube® je kan helpen bij het ontwikkelen van een effectieve uitzendstrategie.