Frequently asked questions šŸ¤”

Controleer of ECO-modus, wekmodus, snelstartmodus en/of aanwezigheidssensormodus zijn uitgeschakeld. Deze modi worden geactiveerd en gedeactiveerd door naar de televisie-instellingen te gaan.

Als je speler offline is, dan zie je in het scherm ‘screens’ een rood bolletje staan. Dat betekent eigenlijk altijd dat hij geen verbinding heeft met het internet. Check even of de kabel in de speler zit, of dat er helemaal geen internet is door een (lokale of landelijke) storing.

Steek een muis in Ć©Ć©n van de usb-ingangen van de speler. Klik 5x Ā op je muisknop linksboven in het scherm. Eventueel is de Pin 0000. Ga dan naar Device Preferences – About –Ā Status.

Wanneer een speler groen is, maar niets doorgeeft (je ziet in de playlist dat de content/afbeelding op loading staat. Grijs bolletje rechtsbovenin). Klik op het rondje achter het scherm. Rechts verschijnt in het midden van het menu Reboot. Klik dan op app en dan op REBOOT APP.

Zeker! De spelers kunnen zowel bekabeld als onbekabeld gebruikt worden.

Het kan, maar het is echt niet nodig. We hebben eventueel wel een uitleg om je op weg te helpen, deze kun je hier downloaden.

Yup, voor ieder scherm heb je een aparte speler nodig.

Zeker, hetgeen je hebt gestuurd naar je speler onthoudt hij totdat je weer verbinding maakt.

Reset de Mifi door de grote ronde knop 3 seconde ingedrukt te houden. Wacht 5 seconde en druk de knop nogmaals in om de Mifi weer in te schakelen.