Planning

  1. Klik op het pictogram “Schedules” in de navigatiebalk van de planningpagina of de planningkaart om de instellingen voor de wekelijkse planning te openen.
  2. In het geopende zijpaneel van de planninginstellingen bovenaan kun je de naam van de planning bewerken en algemene informatie erover bekijken.
  3. De lijst met dagelijkse schema’s die als onderdeel van de wekelijkse planning zijn toegevoegd, bevindt zich hieronder.

Klik op de balk van het gewenste schema om de instellingen voor het dagelijkse schema te openen in het extra zijpaneel. Om een dagelijks schema uit een wekelijkse planning te verwijderen, klik je op het pictogram “Delete”.

  1. Knoppen om de hele wekelijkse planning te dupliceren of te verwijderen, bevinden zich onderaan.
  1. Om de schermen en groepen te bekijken waarin het schema al wordt gebruikt, klik je op het tabblad “Ussage” in de instellingen.
  2. In het extra zijpaneel dat wordt geopend, vind je een lijst met schermen waarop het schema van toepassing is.

Klik op “Replace” om het huidige schema te vervangen door een afspeellijst of een ander schema. Klik op “Delete” als je het schema van het scherm wilt verwijderen. Gebruik de optie voor meervoudige selectie als je het schema op meerdere schermen tegelijk wilt vervangen of verwijderen.